Rico Verhoeven gaat in romantische setting op de knieën voor zijn vriendin

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
17 jul. 2024, 10:23
20 jul. 2024, 10:43
Rico Verhoeven, kickboksen, Naomy van Been
© Instagram Rico Verhoeven - Rico Verhoeven vraagt zijn vriendin Naomy van Been ten huwelijk

Rico Verhoeven is op de knieën gegaan voor zijn vriendin Naomy van Beem. Tijdens een vakantie op de Malediven verraste de kickbokser met zijn verzoek. “Ze zei ja!”, schrijft de sporter op Instagram. Wanneer de bruiloft is, is nog niet bekend.

"Ik had echt alles gepland en hoopte dat het op een bepaalde manier zou aflopen. Maar WOW, dit was magisch", schrijft Verhoeven op social media. De kickbokser deelt het moment in een mooi filmpje op zijn Instagram. Het aanzoek wordt begeleid door I have nothing van Whitney Houston en de video wordt afgesloten met een kus en champagne.

Wie is de vriendin van Rico Verhoeven?

“Heel erg bedankt The St. Regis Maldives Vommuli Resort om dit een onvergetelijk moment te maken en een herinnering om de rest van ons leven te koesteren.” Het stel is sinds 2021 samen. Eerder had Verhoeven dertien jaar een relatie met Jacky Duchenne. Samen hebben ze drie kinderen: dochters Mikayla en Jazlynn en zoontje Vince.

Lees ook: Emotionele Spitse trots op Oranje ‘Als je ziet wat wij allemaal hebben meegemaakt…’

Wereldkampioen kickboksen Verhoeven en personal trainer Van Beem maakten eerder al bekend samen een nieuw huis te hebben gekocht. “Dit gaat ons droomproject worden”, lieten ze destijds via Instagram weten.

Lees meer over: