LIVE: Sergio Pérez verslaat Max Verstappen in de VS

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
17 okt. 2024, 13:20
17 okt. 2024, 13:51
Max Verstappen ziet WK-voorsprong verder slinken na GP van Singapore
© IMAGO - Max Verstappen, Formule 1-coureur

LIVE: Mee Met Oranje Boulevard

Sort by:

Sergio Pérez verslaat Max Verstappen in de VS

Het Formule 1-circus gaat dit weekend weer van start en het team van Red Bull was in Los Angeles aanwezig voor een evenement. Daar namen Sergio Pérez en Max Verstappen het tegen elkaar op tijdens een race op een miniatuurbaan. De Mexicaan trok uiteindelijk aan het langste eind. Daar was hij zelf ook wel wat verbaasd over, tegelijkertijd knipoogt hij: "Dus we zijn het weekend goed begonnen."

Kluivert deelt prachtige beelden met zijn vriendin

Shanna Taihuttu, de vriendin van Justin Kluivert, heeft beelden van haar zwangerschap gedeeld. Bovendien maakte het stel bekend dat ze een meisje verwachten. Ook Noa Lang komt langs in de video. Hij is goed bevriend met Kluivert en schreef op Instagram al 'Oompie altijd daar'.

In juni maakte Kluivert bekend dat hij ook gaat trouwen met Taihuttu. De tweevoudig international vroeg zijn vriendin ten huwelijk tijdens een vakantie op de Malediven. De aanvaller van Bournemouth is de 'beste vriend én grote liefde' van Taihuttu, zo schreef zij op TikTok na het huwelijksaanzoek. Kluivert heeft de naam van zijn vriendin op zijn hand getatoeëerd. Deze kust hij telkens als hij scoort.

Held van Oranje tweemaal vernederd op trainingsveld

De spelers van het Nederlands elftal hebben zaterdag een rustige training afgewerkt in München, waar maandag het Nations League-duel met Duitsland wordt gespeeld. Denzel Dumfries zal echter niet graag terugdenken aan de training. Hij kreeg tijdens de rondo twee keer een panna van een andere Oranjespeler.

Op beelden van ESPN is te zien hoe Xavi Simons eerst aan de beurt is. De aanvallende middenvelder van RB Leipzig staat in het midden en wordt door de benen gespeeld. Dat leidt tot hilariteit bij de andere internationals. Even later is Dumfries aan de beurt. Eerst krijgt hij een panna van collega-verdediger Matthijs de Ligt en even later lukt het Tijjani Reijnders óók bij de rechtsback van Internazionale. Assistent-bondscoach Erwin Koeman staat zichtbaar te genieten van de sfeer op het trainingsveld.

Lees meer over: