Voormalig Oranjespeler Daley Blind voor de derde keer vader geworden

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
03 sep. 2024, 09:51
03 sep. 2024, 09:51
Daley Blind, Oranje, Candy-rea Fleur, babynieuws, Girona
© IMAGO / Instagram Candy-rae Blind - Daley Blind is voor de derde keer vader geworden

Daley Blind is vader geworden van zoontje Ledger. Candy-rae Fleur, de vrouw van de voormalig international van het Nederlands elftal, maakte dat nieuws maandag via Instagram bekend. Het stel kreeg eerder al zoon Lowen Dace en dochter Lemae Lourdes Fiore.

"We zijn zo verliefd! Ontmoet onze zoon Ledger Blind", schrijft Fleur op social media bij een foto van hun kindje. In de reacties wordt het koppel gefeliciteerd door onder anderen international Davy Klaassen, presentatrice Nicolette van Dam en Mickey Kiemeny, de vrouw van Frenkie de Jong.

Daley Blind is voor de derde keer vader geworden

Blind is sinds 2011 jaar samen met Candy-rae Fleur en het koppel stapte in 2019 in het huwelijksbootje. Het stel ontmoette elkaar in het Amsterdamse café Bubbels. De verdediger annex middenvelder was gelijk verliefd, maar dat was niet wederzijds. "Ik had het die periode even helemaal gehad met mannen. Ik vond Daley wel direct een leuke, lieve jongen, maar meer niet", onthulde Fleur al eens tegenover KekMama. De voormalig international bleef echter contact zoeken en uiteindelijk sloeg de vonk over.

Lees ook: Transfer Steven Bergwijn officieel: aanvaller vertrekt naar Saudi-Arabië

Vanaf 2017 wilden het stel graag kinderen, maar Fleur bleek geen eisprong te hebben. Ze probeerde onder meer hormoonpillen, acupunctuurbehandelingen en wilde na trouwdag met een ivf-traject starten. Dat bleek niet nodig, want tijdens de bruiloft hadden ze mooi nieuws voor de gasten. Lowen Dace werd in 2019 geboren en dochter Lemae Lourdes Fiore volgde in 2021. Bovendien hebben de kinderen met hondje Bob-Lee een speelkameraadje.

Tekst gaat verder onder de foto.

Blind zette in augustus een punt achter zijn interlandcarrière. De mandekker van Girona was elf jaar actief voor Oranje en speelde 108 interlands. Hij nam zijn besluit in overleg met zijn familie en bondscoach Ronald Koeman. Blind speelde op het WK van 2014 in Brazilië, waar hij in de groepsfase tegen Spanje twee assists gaf (1-5 winst). De verdediger kwam ook uit op het Europees kampioenschap van 2021 en het WK in Qatar (2022). In elf jaar scoorde hij driemaal in Oranje en gaf hij vijftien assists.

Lees meer over:

Daley Blind