Quinten Timber trekt ploeggenoot voor de camera: 'Kom hier! Onze sterspeler!'

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
24 okt. 2024, 09:06
24 okt. 2024, 09:10
Quinten Timber roept Antoni Milambo voor de camera
© Ziggo Sport - Quinten Timber roept Antoni Milambo voor de camera

Quinten Timber was woensdagavond uitermate trots op zijn teamgenoten na de overwinning op Benfica in de Champions League (1-3). De middenvelder van het Nederlands elftal trok tijdens een interview na afloop Jong Oranje-speler Antoni Milambo erbij. De talentvolle Feyenoorder scoorde tweemaal in Portugal.

Timber stond voor de camera's van Ziggo Sport en zag Milambo toen over het veld lopen. "Hey Anto!", riep hij vervolgens. "Kom, kom!" De jonge middenvelder kwam vervolgens naast de aanvoerder van Feyenoord staan en kreeg complimenten voor zijn spel. "Hier is de Man of the Match met twee goals. Onze sterspeler. Antoni werkt superhard, maar credits naar heel het team hoe we hebben verdedigd en opgebouwd. We hebben het gedaan met goed voetbal en vechten als leeuwen."

Artikel gaat verder onder video

Antoni Milambo wordt bejubeld na CL-zege Feyenoord

Door een goal van Timber en twee van Milambo wisten de Rotterdammers op bezoek bij Benfica een knappe zege te boeken. Milambo stond zelf 'vol met emoties' voor de camera, zo zei hij even later. "Het is een droom die uitkomt. Ik voel geen druk, maar zo ben ik ook. Ik denk dat ik steeds belangrijker word voor dit team en steeds meer betrokken ben in het spel."

Lees ook: Waar en hoe laat wordt Nederland - Indonesië uitgezonden?

In de nabeschouwing van Ziggo Sport waren analisten Youri Mulder en Royston Drenthe ook onder de indruk van Milambo. "Zijn voetenwerk, hé. Dat is geweldig!", aldus Mulder. Zijn tafelgenoot was vervolgens nóg positiever. "Belachelijk… zijn voetenwerk is op dit moment – volgens mij – een van de beste die ik zie. Hij is héél lichtvoetig."