Noa Lang brengt rapnummer uit met Ronnie Flex: 'Die balliemoney stack ik als tetris'

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
25 okt. 2024, 10:49
25 okt. 2024, 10:50
Noa Lang brengt rapnummer uit met Ronnie Flex
© YouTube - Noa Lang brengt rapnummer uit met Ronnie Flex

Noa Lang heeft samen met rapper Ronnie Flex een nieuw nummer uitgebracht: Damage. De aanvaller van PSV en het Nederlands elftal bracht eerder al het nummer 7K op je Feestje uit. Dat lied werd meer dan tien miljoen keer gestreamd.

Bijna twee weken geleden maakte Lang bekend dat hij een nieuw nummer had opgenomen. Eerder die week had Noano, de artiestennaam van de tienvoudig international, een Gouden Plaat in ontvangst genomen voor zijn vorige nummer. 7K op je Feestje is al meer dan tien miljoen keer beluisterd op Spotify. Sinds middernacht is Damage, een verwijzing naar verschillende momenten uit zijn sportcarrière, te beluisteren via verschillende streamingdiensten.

Noa Lang brengt nieuw muzieknummer uit

In de track verwijst Lang meerdere keren naar zijn carrière. "Die balliemoney stack ik als tetris", rapt de Oranjespeler, die aangeeft veel te verdienen als voetballer. "Je bent een 9 + 1 als mijn rugnummer", gaat hij verder, verwijzend naar zijn rugnummer 10 bij PSV. De laatste weken maakte Lang al meerdere 'reclame' voor zijn nieuwe nummer.

Lees ook: Driessen ziet KNVB Leeuwinnen in de steek laten: 'Ruggengraat van een banaan'

Na zijn doelpunt tegen Paris Saint-Germain in de Champions League (1-1) schreeuwde hij 'Noano is the baddest' naar de camera's, een zin uit het nieuwe nummer. Enkele dagen eerder maakte hij tegen AZ (1-2 winst) handgebaren naar het publiek. Dat leek een provocatie richting de fans, maar het bleek ook een verwijzing naar Damage.

Vrijdagmiddag maakt Ronald Koeman zijn voorselectie voor de laatste groepswedstrijden in de Nations League bekend. 16 november wacht Hongarije en 19 november treft Oranje Bosnië en Herzegovina. Lang kan na lang blessureleed voor het eerst in meer dan een jaar minuten maken in het Nederlands elftal. PSV-ploeggenoten Jerdy Schouten en Joey Veerman zijn door blessures niet beschikbaar.

Lees meer over:

Noa Lang Noa Lang