Nederland verliest van Bulgarije

Jildert Jildert
26 mei 2012, 22:12
26 mei 2012, 22:16

© Onsoranje.nl / Eric Verhoeven Nederland heeft in een pover duel op het laatste moment van Bulgarije verloren. Oranje begon met Willems als linksback en Huntelaar in de spits en Van Persie op rechts. Enig vuurwerk van de laatste twee bleef uit. In de laatste minuut van de 1e helf, scoorde Van Persie op aangeven van Sneijder. In de tweede helft kwam Bulgarije op gelijkstand door een handsbal van Van der Vaart dat een penalty voor de Bulgaren opleverde. Nederland kwam daarna niet echt bij het doel van Bulgarije of het mocht een individuele actie zijn van de wisselspelers Robben en Kuyt. Toen de wedstrijd voor Oranjespelers wel gespeeld was, zij hadden zich ermee verzoend, kwamen de Bulgaren nog eenmaal bij het doel van Krul en maakte in de laatste minuten de 1-2.De voor driekwart gevulde ArenA zag het met lede ogen toe, gelukkig volgen er nog snel twee kansen voor een fatsoenlijk uitzwaaiduel.