LIVE: De persconferentie van Ronald Koeman voor Duitsland - Nederland

13 okt. 2024, 17:30
13 okt. 2024, 17:59
Bondscoach Ronald Koeman
© ESPN - Bondscoach Ronald Koeman

Bondscoach Ronald Koeman blikt zondagavond met Cody Gakpo vooruit op de vierde groepswedstrijd van het Nederlands elftal in de Nations League. Oranje speelt maandagavond in de Allianz Arena tegen Duitsland. Het persmoment is vanaf 18:00 uur live te volgen via de website van Mee Met Oranje.

Duitsland won hun eerste groepswedstrijd in de Nations League moeiteloos met 5-0 van Hongarije. In de tweede wedstrijd speelde de ploeg van bondscoach Julian Nagelsmann gelijk tegen Nederland: 2-2. Na een snelle openingstreffer van Tijjani Reijnders kwamen de gasten nog in de eerste helft op voorsprong door doelpunten van Deniz Undav en Joshua Kimmich. In de tweede helft zette Denzel Dumfries de eindstand op het bord. Diezelfde Dumfries zorgde er vrijdagavond voor dat Oranje vlak voor tijd een punt overhield aan de ontmoeting met Hongarije. Undav bezorgde de Duitsers drie punten op bezoek bij Bosnië en Herzegovina: 1-2.