Ian Maatsen en zijn vriendin verwachten samen hun eerste kindje

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
23 sep. 2024, 14:21
23 sep. 2024, 14:27
Ian Maatsen, Emely Tuinder, babynieuws, Nederlands elftal, Oranje, Nations League, Aston Villa
© IMAGO / Instagram Emely Tuinder - Ian Maatsen en Emely Tuinder verwachten hun eerste kindje

Ian Maatsen en Emely Tuinder verwachten samen hun eerste kindje. Het liefdeskoppel maakte het mooie nieuws zondag bekend via Instagram. De linksback van het Nederlands elftal en Aston Villa heeft al geruime tijd een relatie met zijn vriendin.

"Liefde en geloof brachten ons deze kleine zegening", schrijft het koppel bij een video op social media. Onder anderen Oranje-international Micky van de Ven en journalist Fabrizio Romano feliciteren het stel met hun babynieuws. Het stel heeft nog niet bekend gemaakt of de baby een jongen of meisje wordt.

Ian Maatsen verwacht met zijn vriendin een kindje

Maatsen werd vlak voor de start van het EK in Duitsland in juni op het laatste moment door Ronald Koeman opgeroepen als vervanger van de geblesseerde Frenkie de Jong. Op het toernooi kwam de linksback echter niet in actie. In de aanloop naar de vorige interlandperiode behoorde hij ook tot de voorselectie, maar viel hij af voor het definitieve keurkorps van de bondscoach. Nu ontbreekt de verdediger wederom op de voorlopige lijst van Koeman. Door zijn goede prestaties bij Borussia Dortmund afgelopen seizoen verdiende Maatsen wel een transfer naar Aston Villa.

Lees ook: Dit is de vriendin van Ian Maatsen, die haar vriend boven een vakantie stelde

Toen Maatsen werd gebeld door Koeman was hij met Tuinder op vakantie op het Griekse eiland Mykonos. Zij had er echter geen problemen mee dat haar vriend abrupt naar Duitsland moest afreizen. "Ze was niet ontevreden. Ze vond het ook mooi voor mij", zei de international tijdens het EK op een persconferentie. "Ze zei: ‘Maak je niet druk, ga lekker genieten’. Ze heeft veel zon gepakt in vijf dagen. Het was fijn om even weg te zijn van alles."

Lees meer over:

Ian Maatsen