Dit is de vriendin van Steven Bergwijn, waarmee hij eerst een affaire had

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
27 aug. 2024, 15:05
27 aug. 2024, 15:10
Hoe heet de vriendin van Steven Bergwijn?, Hoe heet de vrouw van Steven Bergwijn, Steven Bergwijn, Sem Smit, de vrouw van Steven Bergwijn, Oranje, Nations League, Heeft Steven Bergwijn een vriendin?
© Instagram Sem Smit (@semmyy95) - Steven Bergwijn heeft een relatie met Sem Smit

Steven Bergwijn heeft al enkele jaren een relatie met Sem Smit. Eerst was de aanvaller van het Nederlands elftal en Ajax samen met Chloé Jay Lois en in die periode had hij een affaire met haar. Inmiddels heeft het stel twee zoontjes.

In 2015 had Bergwijn een relatie met Lois. Met haar kreeg de aanvaller in 2020 een zoon. Later in dat jaar kreeg de international een zoontje (Ayden) met Smit, waar hij een affaire mee had. Aan de relatie met Lois kwam daardoor een einde en sinds 2021 is Bergwijn officieel samen met Smit. De aanvaller heeft een co-ouderschap met zijn ex over hun zoontje Saint Steve Isai.

Wie is de vriendin van Steven Bergwijn?

In 2022 waren er nieuwe geruchten over een affaire van Bergwijn. Het stel ontvolgde elkaar zelfs op sociale media en een breuk leek in de maak. Uiteindelijk gingen ze elkaar weer volgen en sindsdien is het koppel weer gelukkig. In april van dit jaar kregen de twee zelfs hun tweede zoontje: Lewis Delano Johnson.

Lees ook: Dit is de vriendin van Cody Gakpo, die ook werkzaam is als model

Smit, die op Instagram bijna 40.000 volgers heeft, komt oorspronkelijk uit Noord-Brabant en had een eigen nagelstudio. Ze stopte echter met haar bedrijf in het begin van haar relatie om met Bergwijn mee te gaan naar Londen, waar de aanvaller in het verleden bij Tottenham Hotspur voetbalde. Daarvoor kwam hij uit voor PSV. Smit is goed bevriend met Delisha Malen, de vrouw van Donyell Malen.

Lees meer over:

Steven Bergwijn