Dit is de vriendin van Teun Koopmeiners, die bij AZ stageliep

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
12 sep. 2024, 14:19
Hoe heet de vriendin van Teun Koopmeiners, Teun Koopmeiners, Rosa Schmidt, de vriendin van Teun Koopmeiners, Oranje, Heeft Teun Koopmeiners een vriendin?, Juventus
© Instagram Teun Koopmeiners - Rosa Schmidt heeft een relatie met Teun Koopmeiners

Teun Koopmeiners heeft al enkele jaren een relatie met Rosa Schmidt. De middenvelder van het Nederlands elftal woont samen met zijn vriendin in Italië, waar hij voor Juventus speelt. Het stel is nog niet getrouwd en heeft ook nog geen kinderen.

Schmidt blijft voornamelijk op de achtergrond. Ze komt echter uit de omgeving van Alkmaar en liep tijdens haar studie aan de Hogeschool van Amsterdam stage bij AZ, de oude club van Koopmeiners. Op het trainingscomplex leerden ze elkaar kennen. "Nadat ze elkaar meerdere malen tegen het lijf liepen, besloten ze het met elkaar te wagen", schrijft Man Man.

Wie is de vriendin van Teun Koopmeiners?

Schmidt is inmiddels afgestudeerd en werkte een periode als recruiter bij detacheringsbedrijf Advitas. Schmidt houdt haar dagelijkse bezigheden verder privé, maar Koopmeiners deelt op social media wel soms een foto met zijn vriendin. Schmidt kan in Italië ook op complimenten rekenen. “Een mooie en hardwerkende vrouw”, noemde Donna Glamour haar al eens in 2022.

Lees ook: Dit is de vriendin van Ryan Gravenberch, die hoog in de FHM staat

Lees meer over:

Teun Koopmeiners