Dit is de vriendin van Jurriën Timber, die aan de universiteit studeert

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
25 sep. 2024, 12:43
Hoe heet de vriendin van Jurriën Timber?, Jurriën Timber, Roos de Back, de vrouw van Jurriën Timber, Oranje, Nations League, Heeft Jurriën Timber een vriendin?, Arsenal
© Instagram Roos de Back - Jurriën Timber vormt een koppel met Roos de Back

Jurriën Timber vormt al enkele jaren een koppel met Roos de Back. De verdediger van het Nederlands elftal leerde zijn vriendin in Amsterdam kennen. Tegenwoordig wonen de twee samen in Londen, waar de international bij Arsenal voetbalt.

In Amsterdam studeerde De Back af aan de Amsterdam Fashion Academy en in Engeland is ze begonnen met een opleiding aan de Regent's University London. Verder is er vrij weinig bekend over de vriendin van Timber, die in 2021 al haar vriend aanmoedigde tijdens het EK.

Wie is de vriendin van Jurriën Timber?

Net zoals zijn broer Quinten houdt ook Jurriën zijn relatie op de achtergrond. De tweeling vierde wel in 2023 de kerstdagen samen in Londen. De middenvelder van Feyenoord kwam samen met zijn vriendin Eva Strijers op bezoek in de Engelse hoofdstad. Strijers is enkele jaren ouder dan Timber en had eerder nog een relatie met Justin Bijlow.

Lees ook: Dit is de vrouw van Ronald Koeman, op wie hij vreemd is gegaan

Lees meer over:

Jurriën Timber