Dit is de vrouw van Virgil van Dijk, die voor velen een mysterie is

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
19 aug. 2024, 13:03
19 aug. 2024, 20:06
Hoe heet de vriendin van Virgil van Dijk?, Hoe heet de vrouw van Virgil van Dijk, Virgil van Dijk, Rike Nooitgedagt, de vrouw van Virgil van Dijk, Oranje, Nations League, Heeft Virgil van Dijk een vri
© IMAGO - Virgil van Dijk is in 2017 getrouwd met Rike Nooitgedagt

Virgil van Dijk is al lange tijd samen met Rike Nooitgedagt en leerde haar kennen toen hij nog op twintigjarige leeftijd voor FC Groningen speelde. Inmiddels is de verdediger van het Nederlands elftal getrouwd met Nooitgedacht en hebben ze twee dochters. Ze wonen samen in Engeland, waar de aanvoerder van Oranje bij Liverpool speelt.

Van Dijk en Nooitgedagt zijn beiden geboren in Breda. Nooitgedagt werkte eerder als verkoopmedewerker in de modewereld, maar stopte daarmee toen Van Dijk bij Celtic ging voetballen. "Ik hield van die baan, maar ik moest ontslag nemen om mijn man te kunnen blijven achtervolgen", verklaarde ze destijds.

Wie is de vrouw van Virgil van Dijk?

In 2014 kreeg het koppel hun eerste dochter: Nila. Nooitgedagt was uitgerekend voor september, maar Van Dijk was toen opgeroepen voor Oranje en kon zijn debuut maken. Om de bevalling niet te missen, kozen de twee voor een ingeleide bevalling. Uiteindelijk maakte de verdediger pas ruim een jaar later, in oktober 2015, zijn debuut in het Nederlands elftal. In 2017 gaf het stel elkaar in het geheim hun jawoord én kregen ze hun tweede dochter: Jadi.

Lees ook: Dit is de vriendin van Wout Weghorst en de moeder van zijn kinderen

Nooitgedagt is erg gesteld op haar privacy en verwijderde in het verleden al eens haar openbare Instagramprofiel. Wel bezoekt ze soms met Van Dijk voetbalgala’s en andere evenementen, zo waren ze samen op bezoek bij Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Monaco. Ook had de familie eens de hoofdrol in een advertentie van Nike. "Al met al ben ik een gewone gast die van zijn gezin houdt, zoals iedereen. We houden van ontspannen, bijkomen en samen lol maken", zei Van Dijk daarin.

Tekst gaat verder onder de foto.

Volgens Story draagt Nooitgedagt bewust niet de achternaam van haar man. “Hoogstwaarschijnlijk omdat Virgil geen contact heeft met zijn vader en daarom ook niet met diens achternaam op zijn voetbalshirt speelt”, zo schreef het blad eerder.

Lees meer over:

Virgil Van Dijk