Dit is de vriendin van Cody Gakpo, die ook werkzaam is als model

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
20 aug. 2024, 14:05
21 aug. 2024, 17:39
Hoe heet de vriendin van Cody Gakpo?, Cody Gakpo, Noa van der Bij, de vrouw van Cody Gakpo, Oranje, Heeft Cody Gakpo een vriendin?, Liverpool
© Instagram Noa van der Bij - Cody Gakpo heeft een relatie met Noa van der Bij

Met een foto bij de kerstboom maakte Cody Gakpo in december 2020 bekend dat hij een relatie heeft met Noa van der Bij. De aanvaller van het Nederlands elftal kreeg eerder dit jaar zijn eerste kind met zijn vriendin: zoontje Samuel. Het gezin woont met z’n drieën in Liverpool, waar Gakpo ook speelt.

Net als Gakpo komt Van der Bij uit Noord-Brabant. Ze studeerde Management aan de Avans University of Applied Sciences in Breda en werkt als booker bij een modellenbureau. Bovendien is ze zelf model en heeft ze op Instagram bijna vijftigduizend volgers.

Artikel gaat verder onder video

Wie is de vriendin van Cody Gakpo?

Begin dit jaar kreeg het stel hun eerste kind. Op 25 april 2024 was het zover en kwam Samuël Seth Gakpo ter wereld. Eind mei mocht hij voor de eerste keer mee naar het voetbalstadion om naar zijn vader te kijken. Het was voor Liverpool de laatste wedstrijd van het seizoen en The Reds namen na tien jaar afscheid van trainer Jürgen Klopp.

Tekst gaat verder onder de video.

@nvdbij Matchday 3 @LOAVIES 🧡🦁 #europecup #foryou #netherlands #fyp #berlin ♬ bounce (i just wanna dance) - фрози & joyful

Van der Bij legde alles vast in een TikTok-video. "Laatste wedstrijd van het seizoen en de eerste voor Samuël", schreef ze erbij. Op het socialmediaplatform heeft ze bijna 130.000 volgers.

Lees ook: Dit is de vrouw van Stefan de Vrij, die bekend werd door haar modellencarrière

Artikel gaat verder onder video

Lees meer over:

Cody Gakpo Netherlands