Dit is de vrouw van Tijjani Reijnders, waarmee hij pas een baby heeft gekregen

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
20 aug. 2024, 16:02
Hoe heet de vriendin van Tijjani Reijnders, Hoe heet de vrouw van Tijjani Reijnders, Tijjani Reijnders, Marina Gourgis, de vrouw van Tijjani Reijnders, AC Milan
© Instagram Marina Reijnders Gourgis - Tijjani Reijnders is getrouwd met Marina Reijnders Gourgis

Tijjani Reijnders is al ruim zes jaar samen met Marina Reijnders Gourgis. Juni 2022 stapte de middenvelder van het Nederlands elftal en AC Milan in het huwelijksbootje. Ruim anderhalf jaar later kreeg het stel hun eerste kind: Xavién Lio Ti Reijnders.

Het koppel leerde elkaar via gemeenschappelijke vrienden kennen. "Via Instagram raakten we aan de praat. Toen we uiteindelijk iets hadden afgesproken, dacht ik meteen: oh hij is wel héél leuk en sindsdien ging het heel snel", zei Gourgis al eens tegen De Telegraaf.

Artikel gaat verder onder video

Wie is de vrouw van Tijjani Reijnders?

In het begin had Gourgis meer Instagramvolgers, maar sinds Reijnders bij AC Milan speelt, heeft hij zijn vrouw allang ingehaald. "Zijn social media wordt inmiddels ook beheerd door iemand anders. Omdat Tijjani half Moluks is, krijgt hij ook veel berichten vanuit Indonesië. En de Milanfans zijn heel fanatiek", aldus zijn vrouw, die naar het ROC in Hengelo ging en de opleiding Detail en Groothandel volgde.

Lees ook: Dit is de vrouw van Frenkie de Jong, waarmee hij een korte 'relatiepauze' had

Eerder was Gourgis werkzaam als verkoopmedewerkster bij de Mango en Zara. Vervolgens werkte ze als kraamverzorgster. Sinds Reijnders in Italië speelt, woont ze met haar man in Milaan. Eerder dit jaar werd het gezin uitgebreid met Xavién en hun hond. Op TikTok geeft ze geregeld een kijkje in haar leven.

Tekst gaat verder onder de video.

@marinareijnders Matchday with @LOAVIES 🧡 #oranje #reijnders #fyp #nederland #foryou @Tijjani Reijnders ♬ Larger Than Life - Armin van Buuren & Chef'Special

Gourgis: "Eerst was ik bang voor de stap naar het buitenland, maar we wonen op loopafstand van het centrum en ik vind het leuk om met Xavién het centrum in te lopen en om ergens iets te drinken. Baby’s vinden ze geweldig in Italië. En honden trouwens ook; je hebt veel hondenparken en honden mogen er zelfs mee uit eten. Je raakt er ook snel met iedereen door aan de praat."

Lees meer over:

Tijjani Reijnders