Dit is de vriendin van Mats Wieffer, die vijfde werd bij een missverkiezing

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
22 aug. 2024, 12:56
24 aug. 2024, 21:13
Hoe heet de vriendin van Mats Wieffer?, Hoe heet de vrouw van Mats Wieffer, Mats Wieffer, Lola Rozenberg, de vrouw van Mats Wieffer, Oranje, Nations League, Heeft Mats Wieffer een vriendin?, Feyenoord
© Instagram Lola Rozenberg - Mats Wieffer is gelukkig samen met Lola Rozenberg

Mats Wieffer heeft een relatie met Lola Rozenberg. De middenvelder van het Nederlands elftal en Brighton & Hove Albion FC deelde op Instagram in juni pas voor het eerst een foto met zijn vriendin op Instagram, maar ze zijn al veel langer samen. Sinds 2022 heeft Rozenberg al een foto met de international online staan.

Rozenberg komt uit Enschede en dat is niet ver van Borne, waar Wieffer is geboren. Ze werkte onder meer in een kledingzaak en deed mee aan de verkiezing van Miss Beauty Overijssel. Ze haalde de finale en werd uiteindelijk vijfde. De laatste jaren richt Rozenberg zich op haar marketingopleiding aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze liep enkele (marketing)stages en werkte als gastvrouw voor een marketingbureau.

Artikel gaat verder onder video

Wie is de vriendin van Mats Wieffer?

Wieffer maakte in de zomer van 2024 de overstap van Feyenoord naar Brighton. Rozenberg ging al op verkenning in de Engelse stad. In een TikTok-video legde ze vast hoe ze onder meer de pier en het centrum bezocht. Op het socialmediaplatform geeft ze vaker een inkijkje in haar leven. Zo filmde ze ook het kampioenschap van Feyenoord in het seizoen 2022-23 van dichtbij.

Tekst gaat verder onder de video.

@lolarozenberg Amazing days ❤️ #feyenoord #champion #gameday #feyenoordkampioen #foryoupage ♬ Baianá (Sped Up Version) - Bakermat

Rozenberg is met Wieffer meeverhuisd naar Brighton en woont in de Engelse stad met haar vriend samen. Ze is overigens ook goed bevriend met onder anderen Kristy Willemstijn, de vriendin van Oranje-international en Feyenoord-speler Quilindschy Hartman.

Lees meer over:

Mats Wieffer Netherlands