Dit is de vrouw van Jerdy Schouten, die altijd op de achtergrond blijft

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
19 aug. 2024, 16:04
21 aug. 2024, 13:56
Hoe heet de vriendin van Jerdy Schouten?, Hoe heet de vrouw van Jerdy Schouten, Jerdy Schouten, Kirsten Zuidgeest, de vrouw van Jerdy Schouten, Oranje, Nations League, Heeft Jerdy Schouten een vriendi
© Instagram Jerdy Schouten - Hoe heet de vriendin van Jerdy Schouten?, Hoe heet de vrouw van Jerdy Schouten, Jerdy Schouten, Kirsten Zuidgeest, de vrouw van Jerdy Schouten, Oranje, PSV

Jerdy Schouten is al vele jaren samen met zijn partner Kirsten Schouten-Zuidgeest. De middenvelder van het Nederlands elftal kreeg vlak na het EK in Duitsland zijn eerste kindje met zijn vrouw. Inmiddels is het stel ook al ruim een jaar getrouwd.

Sinds 2018 is het koppel samen. Schouten-Zuidgeest studeerde aan de Hogeschool van Rotterdam en volgde haar man in 2019 naar Bologna, waar de middenvelder van PSV enkele seizoenen speelde. Twee jaar geleden vroeg Schouten zijn (toen nog) vriendin ten huwelijk op Curaçao. Hij deed dat op een originele manier. Op een chocoladedessert met aardbeien stond namelijk de tekst 'Wil je met me trouwen?'.

Wie is de vrouw van Jerdy Schouten?

Vorig jaar gaf het stel elkaar het jawoord bij Slot Moermond, een kasteel in het Zeeuwse dorp Renesse. Eén jaar later had het koppel weer iets te vieren. De familie Schouten werd eind juli namelijk uitgebreid met een kleine. Samen kregen ze een meisje, Gioia. Bovendien bestaat het gezinnetje ook nog uit een hondje: Monty.

Lees ook: Dit is de vrouw van Virgil van Dijk en de moeder van zijn kinderen

Schouten-Zuidgeest is erg gesteld op haar privacy. Al haar socialmediaprofielen staan op privé en ze geeft ook nooit interviews. Ze treedt nooit op in de media en ook Schouten plaatst bijna nooit foto's van zijn vrouw op sociale media.

Lees meer over:

Jerdy Schouten Netherlands