Dit is de vrouw van Nathan Aké, die vroeger zelf ook voetbalde

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
19 aug. 2024, 14:52
20 aug. 2024, 16:43
Hoe heet de vriendin van Nathan Aké?, Hoe heet de vrouw van Nathan Aké, Nathan Aké, Kaylee Ramman, de vrouw van Nathan Aké, Oranje, Nations League, Heeft Nathan Aké een vriendin?
© Instagram Kaylee Ramman - Nathan Aké is al meer dan tien jaar samen met Kaylee Ramman

Nathan Aké is al meer dan tien jaar samen met zijn vrouw Kaylee Ramman. In augustus 2020 ging de verdediger van het Nederlands elftal op de knieën en twee jaar later trouwden het stel. Ze wonen samen in Engeland, waar de international bij Manchester City speelt.

Toen Aké nog in de jeugd van Feyenoord speelde ontmoette hij Ramman voor het eerst. Zij studeerde in de Maasstad aan de Erasmus Universiteit en voetbalde zelf bij amateurclub SVS in Capelle aan den IJssel. Toen de verdediger naar Engeland vertrok, verhuisde zijn (toen nog) vriendin mee. Op een vakantie in Nice ging de international op een jacht op zijn knieën en volgens De Telegraaf trouwde het koppel in 2022 in het diepste geheim. Sindsdien dragen ze beide de achternaam Aké.

Wie is de vrouw van Nathan Aké?

‘De Aké’s’ hebben samen een hond en gaan er graag op uit. "Wanneer we allebei een dag vrij hebben gaan we vooral relaxen. We nemen onze hond mee naar het strand voor een wandeling, gaan ergens lunchen, een film kijken, of thuis een lekkere maaltijd koken", vertelde voormalig amateurvoetbalster eerder aan Sports World Magazine. Op TikTok geeft ze geregeld in kijkje in haar leven met dagvlogs.

Lees ook: Dit is de vrouw van Virgil van Dijk en de moeder van zijn kinderen

In november 2022 kregen ze samen hun eerste kindje. De naam van het meisje is echter niet bekendgemaakt aan de buitenwereld. De vrouw van Aké zit verder niet stil. Ze heeft haar eigen bikinimerk opgericht: JUA June. Bij de productie van de zwemkleding wordt gerecycled plastic gebruikt en daarmee draagt ze bij aan een betere wereld.

Lees meer over:

Nathan Aké Netherlands