Dit is de vrouw van Denzel Dumfries en de moeder van zijn kinderen

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
19 aug. 2024, 14:16
27 aug. 2024, 15:06
Hoe heet de vriendin van Denzel Dumfries?, Hoe heet de vrouw van Denzel Dumfries, Denzel Dumfries, Jaimy Kenswiel, de vrouw van Denzel Dumfries, Oranje, Nations League, Heeft Denzel Dumfries een vrien
© Instagram Jaimy Kenswiel - Denzel Dumfries is al bijna tien jaar samen met Jaimy Kenswiel

Denzel Dumfries is al bijna tien jaar samen met Jaimy Kenswiel. Ze leerden elkaar kennen in 2015, toen de verdediger van het Nederlands elftal nog bij Sparta Rotterdam speelde. Tegenwoordig wonen ze samen met hun drie kinderen in Italië, waar de rechtsback voor Internazionale uitkomt. Volgens Story is het stel vorig jaar getrouwd.

Dumfries heeft het zelf nooit bevestigd, maar volgens Story is het stel in de zomer van 2023 in het huwelijksbootje gestapt. De verdediger is gelovig en houdt van tradities. Het is dan ook aannemelijk dat de twee getrouwd zijn. Samen hebben ze al drie kinderen. In 2020 werd hun zoontje Jesiah geboren en later volgde hun eerste dochter. Haar naam heeft het koppel nooit bekendgemaakt. Begin dit jaar kregen ze opnieuw een zoontje, maar ook zijn naam is niet bekend.

Wie is de vrouw van Denzel Dumfries?

Jaimy Kenswiel was de oprichter van Four Thousand 4000, een webshop voor heren en dameskleding. De website bestaat echter niet meer. In het verleden richtte ze ook Lovely Booth op, een platform waarop mensen een photobooth konden huren. Bovendien bedacht ze Jaimybakery, een webshop voor taarten. Tegenwoordig is ze actief als partyplanner en stylist. Het gezin woont samen in Italië, maar heeft ook een vrijstaande villa in Rhoon, vlakbij Rotterdam.

Lees meer over:

Denzel Dumfries