Dit is de vriendin van Kenneth Taylor, die online miljoenen volgers heeft

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
27 aug. 2024, 16:54
02 sep. 2024, 14:05
Hoe heet de vriendin van Kenneth Taylor, Kenneth Taylor, Jade Anna, de vriendin van Kenneth Taylor, Oranje, Nations League, Heeft Kenneth Taylor een vriendin?, Ajax, Jade van Vliet
© Instagram Jade van Vliet (@jadeanna) - Kenneth Taylor heeft een relatie met Jade Anna

Kenneth Taylor is al enige tijd samen met influencer Jade Anna van Vliet. Zij maakte haar relatie met de middenvelder van het Nederlands elftal en Ajax op kerstavond in 2023 bekend door een foto met haar vriend op Instagram te plaatsen. Van Vliet was eerder jarenlang samen met Giovanni Latooy, een bekende YouTuber in Nederland.

Het duurde even voordat de relatie tussen Taylor en Van Vliet bekend werd, maar met een Instagram-bericht op kerstavond liet de influencer een foto zien met de middenvelder bij de kerstboom. "Tijd om te vieren met je geliefdes", schreef ze onder de foto waarop de twee erg verliefd naar elkaar kijken.

Wie is de vriendin van Kenneth Taylor?

Van Vliet is een bekende influencer en heeft alleen al op Instagram meer dan één miljoen volgers. Bovendien is ze actief op TikTok (bijna twee miljoen volgers) en YouTube, waar ze ongeveer 300.000 abonnees heeft. Ze heeft geregeld samenwerkingen met bekende merken en is ook werkzaam als model.

Lees ook: Dit is de vriendin van Steven Bergwijn, waarmee hij eerst een affaire had

Van Vliet werd op 15 juli 2004 in Heemskerk geboren. Ze is de dochter van de in Spanje geboren Jorge van Vliet en de Nederlandse José van Vliet. De influencer heeft twee zussen: Robin en Nora van Vliet. Tegenwoordig woont ze op zichzelf in Heemskerk, samen met twee katten en hond Navy.

Lees meer over:

Kenneth Taylor