Dit is de vriendin van Quinten Timber, die eerst met een andere Oranjespeler ging

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
21 aug. 2024, 16:52
22 aug. 2024, 22:35
Hoe heet de vriendin van Quinten Timber?, Quinten Timber, Eva Strijers, Oranje, Heeft Quinten Timber een vriendin?, Feyenoord
© Instagram Eva Strijers - Quinten Timber heeft een relatie met Eva Strijers

Quinten Timber is samen met Eva Strijers. Het is niet bekend hoelang de middenvelder van het Nederlands elftal en Feyenoord al samen is met zijn vriendin. Beiden delen weinig informatie over de relatie en ook op social media hebben de twee weinig foto's met elkaar.

Voor Strijers is de relatie met Timber niet de eerste keer dat ze samen is met een Oranjespeler. Een tijd geleden had ze ook korte tijd iets met doelman Justin Bijlow. Hij is ploeggenoot van de middenvelder bij Feyenoord en het duo behoort ook tot de selectie van bondscoach Ronald Koeman voor het Nederlands elftal.

Wie is de vriendin van Quinten Timber?

Strijers is enkele jaren ouder dan Timber en ze stond in 2019 op plaats 332 in de FHM500 (lijst met vijfhonderd mooiste vrouwen van Nederland). Ze is model en daarnaast actief voor een marketingbureau dat zich bezighoudt met influencer marketing en pr-werkzaamheden.

Lees ook: Dit is de vriendin van Joey Veerman, die op de markt bij een viskraam werkt

Jurriën Timber, de tweelingbroer van Quinten, heeft ook een relatie. Hij is al enkele jaren samen met Roos de Back. Ook over haar is weinig informatie bekend en beiden houden de relatie erg op de achtergrond.

Lees meer over:

Quinten Timber Netherlands