Dit is de vriendin van Ian Maatsen, die haar vriend boven een vakantie stelde

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
20 aug. 2024, 14:51
21 aug. 2024, 17:40
Hoe heet de vriendin van Ian Maatsen?, Hoe heet de vrouw van Ian Maatsen, Ian Maatsen, Emeley Tuinder, Oranje, Heeft Ian Maatsen een vriendin, Aston Villa
© Instagram Emely Tuinder - Ian Maatsen heeft een relatie met Emely Tuinder

Ian Maatsen is al een tijd samen met Emely Tuinder. Toen de verdediger van het Nederlands elftal lastminute werd opgeroepen voor het EK in Duitsland lagen ze samen op een boot een Griekenland. Tuinder vond dat echter geen probleem en gunde het de international van Aston Villa van harte.

Het is onduidelijk hoelang de twee al een relatie hebben. Maatsen heeft op zijn social media geen foto’s met zijn vriendin. Tuinder plaatst daarentegen wel vaker een foto met de linksback. De eerste gezamenlijke foto dateert van 15 maart 2023.

Artikel gaat verder onder video

Wie is de vriendin van Ian Maatsen?

Op social media wordt duidelijk dat Tuinder van reizen houdt en ze is ook regelmatig in het stadion te vinden. Ze is half-Nederlands, half-Dominicaans. Toen Maatsen werd gebeld om halsoverkop nog naar het EK in Duitsland te komen, was ze met hem op vakantie op het Griekse eiland Mykonos. Zijn vriendin had daar geen problemen mee. “Ze was niet ontevreden. Ze vond het ook mooi voor mij”, zei de international tijdens een persconferentie. “Ze zei: ‘Maak je niet druk, ga lekker genieten’. Ze heeft veel zon gepakt in vijf dagen. Het was fijn om even weg te zijn van alles.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Edward en Wendy, de ouders van Maatsen, kwamen vervolgens zijn voetbalschoenen brengen. ā€œIan had zijn spullen bij ons achtergelaten. Dat doet hij wel vaker als hij vanuit ons op vakantie, maar nu moest er snel worden gehandeldā€, vertelde zijn moeder destijds tegen het Algemeen Dagblad. ā€œHet was al een bijzonder seizoen met alles wat er is gebeurd. Ik noem het een jongensdroom voor Ian van vijf maanden, met de euforie van het bereiken van een Champions League-finale, daarna de teleurstelling van afvallen voor het EK tot nu tĆ³ch nog erbij zijn.ā€

Lees meer over:

Ian Maatsen Netherlands