Dit is de vrouw van Stefan de Vrij, die bekend werd door haar modellencarrière

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
20 aug. 2024, 11:44
Hoe heet de vriendin van Stefan de Vrij?, Hoe heet de vrouw van Stefan de Vrij, Stefan de Vrij, Doina Turcanu, de vrouw van Stefan de Vrij, Oranje, Nations League, Heeft Stefan de Vrij een vriendin?
© Instagram Doina Turcanu - Stefan de Vrij heeft een relatie met Doina Turcanu

Als één van de weinige internationals van het Nederlands elftal heeft Stefan de Vrij geen Nederlandse vriendin. De verdediger van Internazionale heeft sinds 2017 een relatie met de Moldavische Doina Turcanu. Vlak voor het EK in Duitsland trouwde het koppel.

Toen De Vrij in 2014 naar Italië verhuisde, deed hij dat met zijn toenmalige vriendin Marloes Buitelaar. Die relatie hield alleen geen stand en tegenwoordig woont de verdediger in Milaan samen met Turcanu. Op 28 maart 2023 kreeg het stel hun eerste kind: zoontje Nolan.

Wie is de vrouw van Stefan de Vrij?

Dit jaar was Nolan de belangrijkste gast tijdens de bruiloft van De Vrij en Turcanu. Op 21 mei 2024 stapten ze samen in het huwelijksbootje. De bruiloft vond plaats in Chiasso, een plaatsje in de buurt van het Comomeer. Bij het huwelijk waren verschillende Oranje-internationals aanwezig. Zo waren Denzel Dumfries en Davy Klaassen te gast en hadden ook Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong een uitnodiging ontvangen.

Lees ook: Dit is de vrouw van Matthijs de Ligt, die de 'nieuwe Sylvie Meis' wordt genoemdt

Turcanu was in het verleden vooral actief in de modellenwereld. RTL schreef vier jaar geleden dat ‘volgens Italiaanse bronnen de stap naar Milaan ook voor Turcanu geen slechte was’. “Haar carrière als model kreeg namelijk een flinke boost”, zo klinkt het. Of ze nog steeds modellenwerk doet, is onbekend. Ze lijkt inmiddels een nieuwe passie te hebben gevonden: interieur design.

Lees meer over:

Stefan De Vrij