Dit is de vriendin van Micky van de Ven, die eerst meer van hockey hield

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
21 aug. 2024, 14:37
22 aug. 2024, 22:36
Hoe heet de vriendin van Micky van de Ven?, Hoe heet de vrouw van Micky van de Ven, Micky van de Ven, Oranje, Heeft Micky van de Ven een vriendin, Tottenham
© Instagram Sterre van Bakel - Micky van de Ven heeft een relatie met Sterre van Bakel

Micky van de Ven is al een tijdje samen met Sterre van Bakel. Hoelang de verdediger van het Nederlands elftal en Tottenham Hotspur al een relatie met haar heeft, is niet bekend. Van Bakel blijft namelijk voornamelijk op de achtergrond.

Begin dit jaar postte Van Bakel voor het eerst een foto met Van de Ven op Instagram. Het is echter duidelijk dat de twee al langer iets met elkaar hebben, want de international plaatst al langere tijd reacties en hartjes onder de foto van haar. Op zijn eigen account heeft de verdediger geen foto's met zijn vriendin staan. Hij houdt het voornamelijk bij posts van voetbalwedstrijden en trainingen.

Wie is de vriendin van Micky van de Ven?

Veel is er niet bekend over Van Bakel. Ze heeft eerst een marketingopleiding gevolgd en heeft vervolgens nog Communicatie gestudeerd. De laatste jaren was ze werkzaam als receptioniste en administratief medewerkster, en de laatste twee jaar als consultant. In februari is ze gestopt met haar fulltimebaan en werkt ze remote. Dat doet ze waarschijnlijk vanuit Londen, waar Van de Ven speelt bij Tottenham. Op social media plaatst zijn vriendin geregeld foto's uit de Engelse hoofdstad. Het stel heeft samen ook een hond.

Lees ook: Dit is de vriendin van Joey Veerman, die op de markt bij een viskraam werkt

Van Bakel is ook bevriend met Noa van der Bij, de vriendin van Cody Gakpo. Net als Van der Bij komt ze uit Noord-Brabant. Vroeger had de vriendin van Van de Ven overigens minder met voetbal, maar hield ze vooral van hockey.

Lees meer over:

Micky Van De Ven Netherlands