Dit is de vriendin van Joey Veerman, die op de markt bij een viskraam werkt

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
21 aug. 2024, 13:36
21 aug. 2024, 13:42
Hoe heet de vriendin van Joey Veerman?, Hoe heet de vrouw van Joey Veerman, Joey Veerman, Oranje, Nations League, Heeft Joey Veerman een vriendin?, PSV
© Instagram Chantalle Schilder - Joey Veerman heeft een relatie met Chantalle Schilder

Joey Veerman heeft al enkele jaren een relatie met Chantalle Schilder. Samen met zijn vriendin kreeg de middenvelder van het Nederlands elftal en PSV eerder dit jaar zijn eerste kind: zoontje Frenkie. Hij is niet vernoemd naar Frenkie de Jong, ploeggenoot bij Oranje.

Veerman en Schilder komen beiden uit Volendam en hebben in het vissersdorp veel gezamenlijke vrienden. Over zijn vriendin is verder niet veel bekend. Wel gaf ze in een interview met De Telegraaf aan dat ze werkt bij een viskraam op de markt. Oorspronkelijk is ze echter doktersassistente. "Ooit zou ik wel iets willen doen in de mode, bijvoorbeeld een eigen collectie samenstellen."

Wie is de vriendin van Joey Veerman?

Het stel is nog niet getrouwd. Als het aan Schilder ligt, komt daar wel verandering in. "Er is enige discussie bij ons over de locatie. Ik ga het liefst voor een kasteel in het buitenland en Joey geeft de voorkeur aan een bekende feestzaal in Volendam waar iedereen uit het dorp zo’n beetje trouwt. En de trouwjurk? Moet ik ook nog over nadenken", vertelt ze tegenover De Telegraaf. Op 7 september 2023 kreeg het stel wel al zoontje Frenkie Joe. "Ik ben elke dag zo trots op hem. Het is een nieuw stukje liefde dat je plotseling ontdekt, echt iets van ons samen, dat blijft zo bijzonder", aldus Schilder.

Lees ook: Dit is de vrouw van Frenkie de Jong, waarmee hij een korte 'relatiepauze' had

Samen met Frenkie gaf Schilder Veerman veel troost na het EK-duel met Oostenrijk (2-3 verlies). Daarin werd de middenvelder al na een halfuur gewisseld. Na afloop nam de international plaats tussen zijn gezin en werd hij getroost. "Dit is het allerbelangrijkste, dat heeft hij ook wel even nodig. Dit is het mooiste gevoel dat er is", zei Rafael van der Vaart destijds na het zien van de beelden bij de NOS.

Lees meer over:

Joey Veerman