Dit is de vrouw van Donyell Malen, die sociale media anxiety heeft

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
19 aug. 2024, 16:54
27 aug. 2024, 15:09
Hoe heet de vriendin van Donyell Malen?, Hoe heet de vrouw van Donyell Malen, Donyell Malen, Delisha Chanayla, de vrouw van Donyell Malen, Oranje, Nations League, Heeft Donyell Malen een vriendin?, Bo
© IMAGO - Donyell Malen kent zijn vriendin uit zijn periode bij Arsenal

Donyell Malen kent zijn vrouw Delisha Chanayla al lange tijd. De middenvelder van het Nederlands elftal en Borussia Dortmund heeft al een relatie sinds hij in de jeugdopleiding van Arsenal zat, meer dan zeven jaar geleden. De twee zijn getrouwd, maar het is niet bekend wanneer ze in het huwelijksbootje zijn gestapt. Het is wel bekend dat ze samen twee zoontjes hebben.

Malen–Chanayla is erg gesteld op haar privacy. Ze had zelfs een tijdje al haar socialmediaprofielen op privé staan, maar de laatste tijd geeft ze steeds vaker een kijkje in haar leven. Op Instagram heeft ze inmiddels meer dan elfduizend volgers en op TikTok post ze geregeld video’s. Zo deelde ze eens dat ze sociale media anxiety heeft. In het verleden werkte ze als stylist bij het bekende jeansmerk Levi's. Ze studeerde internationale bedrijfskunde.

Artikel gaat verder onder video

Wie is de vrouw van Donyell Malen?

Het koppel heeft twee zoontjes. London Felipe Lou, vernoemd naar de stad waar ze elkaar leerden kennen, werd in 2020 geboren. De tweede zoon, Adonis, volgde in 2023. Bij zijn eerste verjaardag werden kosten noch moeite gespaard. Alles werd uit de kast getrokken om het feest, in Winnie the Pooh-thema, perfect te maken. Op TikTok plaatste Malen–Chanayla een video van de mooie dag.

Tekst gaat verder onder de video.

@delishamalen_ Can't believe my little boy is already one! Normaly don't like big celebrations but this time everything came togheter perfectly. From the location being the perfect fit, to the decoration. And not to forget the most beautiful birthdaycake! Thanks to @MELIA VENUE - LOCATIEVERHUUR ♬ Up Down Touch the Ground Winnie the Pooh - Pooh's Rumbly Tummy!

De twee zijn ook al in het huwelijksbootje gestapt, maar het is niet bekend waar en wanneer het stel de trouwdag heeft gehouden. Er zijn geen beelden van de bijzondere dag vrijgegeven en ook in de media heeft Malen er niks over gezegd. Wel schreef hij op Instagram dat hij 'levenslange supporter' van zijn zoontjes is. Malen–Chanayla is goed bevriend met Sem Smit, de vriendin van Steven Bergwijn.

Lees meer over:

Donyell Malen