Dit is de vriendin van Justin Bijlow, de ‘meest sexy WAG van Nederland'

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
27 aug. 2024, 14:36
27 aug. 2024, 17:14
Hoe heet de vriendin van Justin Bijlow?, Hoe heet de vrouw van Justin Bijlow, Justin Bijlow, Dayenne Huipen, de vrouw van Justin Bijlow, Oranje, Heeft Justin Bijlow een vriendin?, Southampton
© Instagram Dayenne Huipen - Justin Bijlow heeft een relatie met Dayenne Huipen

Justin Bijlow heeft een relatie met Dayenne Huipen. Ze international van het Nederlands elftal leerde zijn vriendin in het begin van de coronapandemie kennen. In juni 2022 zijn de twee ouders geworden van hun eerste dochter: Dahlia Sofia.

Het koppel heeft elkaar leren kennen via social media, zo vertelde Huipen al eens in gesprek met Helden Magazine. Ze kende Bijlow in niet en volgde hem ook niet op social media. Maar nadat ze hem toevallig voorbij zag komen, was haar interesse gelijk gewekt. "Ik ben geen voetbalkenner, die voetbalfoto’s van jou (Bijlow, red.) zeiden mij niks. Maar ik zag jouw leuke lach op die foto’s. Jij wilde afspreken na een tijdje via WhatsApp contact te hebben gehad… Ik wilde het eigenlijk nog even afhouden." Eerder had Bijlow een relatie met Eva Strijers, de vriendin van Quinten Timber.

Wie is de vriendin van Justin Bijlow?

Bijlow gaf niet op en vervolgens ging Huipen alsnog overstag. “Uiteindelijk was het zo gezellig, dat we acht uur lang op het terras hebben gezeten.” Na de eerste date duurde het even, maar in november 2020 vroeg de doelman Huipen mee naar het kerstdiner van zijn familie. “En met oud en nieuw vroeg ik of je (Dayenne, red.) mijn vriendin wilde zijn, zodat ik de datum nooit zou vergeten.” In juni 2022 kreeg het stel hun eerste kindje: dochtertje Dahlia Sofia.

Lees ook: Dit is de vrouw van Nathan Aké, die vroeger zelf ook voetbalde

Huipen werd in 2021 door FHM uitgeroepen tot ‘Meest sexy WAG van Nederland’. WAG (wives and girlfriends) wordt gebruikt om de spelersvrouwen en vriendinnen van voetballers te benoemen. Ze studeerde in het verleden Styling en Vormgeving aan Artemis Academie in Amsterdam en werkt als consulent bij een vastgoedonderhoudsbedrijf. Bovendien is ze als freelancer actief. Huipen heeft Indische roots en houdt erg van sporten.

Lees meer over:

Justin Bijlow