Dit is de vriendin van Ryan Gravenberch, die hoog in de FHM staat

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
02 sep. 2024, 14:07
02 sep. 2024, 15:12
Hoe heet de vriendin van Ryan Gravenberch, Ryan Gravenberch, Cindy Peroti, de vriendin van Ryan Gravenberch, Oranje, Nations League, Heeft Ryan Gravenberch een vriendin?, Liverpool
© Instagram Cindy Peroti - Ryan Gravenberch heeft een relatie met Cindy Peroti

Ryan Gravenberch heeft al enkele jaren een relatie met Cindy Peroti. De middenvelder van het Nederlands elftal en Liverpool woont samen met zijn vriendin in de Engelse stad.

Het is niet bekend hoe lang het stel precies een relatie heeft. In 2018 refereerde de vader van Gravenberch wel al eens naar Peroti in een gesprek met Ajax Showtime. De middenvelder deelt ook vrijwel nooit foto’s met zijn vriendin. Op zijn Instagramaccount komt ze slechts één keer voorbij. Peroti deelt wel geregeld foto’s met haar vriend.

Wie is de vriendin van Ryan Gravenberch?

Peroti is geboren in Diemen en werkte eerst als verzorgende in een revalidatiecentrum. Ze is half-Surinaams en half-Nederlands en woonde eerder al samen met Gravenberch in Duitsland, waar de middenvelder voor Bayern München speelde. Sinds vorig seizoen staat hij onder contract bij Liverpool.

Lees ook: Dit is de vriendin van Kenneth Taylor, die online miljoenen volgers heeft

In 2023 was Peroti één van de nieuwkomers in de FHM500, de lijst van het tijdschrift FHM met de vijfhonderd mooiste vrouwen van Nederland. Het blad is lyrisch over de vriendin van Gravenberch. “Cindy is de prachtige krullenbol waarvan wij niet wisten dat wij haar nodig hadden. Voetballer Ryan Gravenberch wist dat gelukkig wel en heeft deze dame weten te strikken”, aldus het tijdschrift. Het motto van Peroti zou ‘pluk de dag’ zijn. “Als wij zo’n vrouw als Cindy aan onze zijde zouden hebben, zouden we haar motto zeker ter harte nemen.”

Lees meer over:

Ryan Gravenberch