Dit is de vriendin van Noa Lang, die de moeder van zijn kinderen is

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
26 aug. 2024, 16:16
04 sep. 2024, 16:40
Hoe heet de vriendin van Noa Lang?, Hoe heet de vrouw van Noa Lang, Noa Lang, Blossom Blue, Blossom de Weerd, de vrouw van Noa Lang, Oranje, Nations League, Heeft Noa Lang een vriendin?, PSV
© Tiktok en Facebook Blossom Blue - Noa Lang heeft een relatie met Blossom Blue

Noa Lang heeft al lange tijd een relatie met Blossom Blue, die eigenlijk Blossom de Weerd heet. De aanvaller van het Nederlands elftal en PSV kent haar al sinds zijn periode bij Ajax. Het koppel heeft drie kinderen, waarvan één uit een eerdere relatie van Blue.

Blue, die uit Amsterdam komt, blijft meestal op de achtergrond en haar Instagramprofiel is zelfs privé. Ze heeft slechts enkele honderden volgers en ook Lang houdt zijn vriendin afzijdig op zijn eigen socialmediakanelen. Blue geeft op TikTok echter vaker een kijkje in haar leven. Zo neemt ze kijkers mee naar wedstrijden van haar vriend en toont ze privéfoto’s.

Wie is de vriendin van Noa Lang?

In april 2023 kreeg het stel hun eerste kind samen: zoontje Navy Livai. In juni van dit jaar werd het gezin uitgebreid met hun tweede zoontje: Ryver Oakley. De namen van kinderen liet Lang op zijn lichaam vereeuwigen. De aanvaller is bovendien de bonusvader van Skylar, zij is een dochter van Blue uit een eerdere relatie van haar.

Lees ook: Dit is de vriendin van Justin Bijlow, de ‘meest sexy WAG van Nederland'

In de documentaire Lastpak kreeg Lang veel kritiek vanwege zijn taalgebruik naar Blue toe. De documentairemakers legden vast hoe het koppel een felle discussie had in hun woonkamer. “Broer! En dan? Ik praat over voetbalschoenen, man. Gek. Vriend, zonder die voetbalschoenen was ik niet eens op een WK. Ik heb toch goede voetbalschoenen nodig, of wat?”, sneerde Lang.

@blosblue_ 🇳🇱🧡 #fifaworldcup2022 #qatar ♬ som original - ys4

Lees meer over:

Noa Lang