Dames verliezen van Noorwegen

Stef Stef
14 jul. 2013, 19:48
16 jan. 2019, 12:47

Het vrouwenelftal van Nederland speelt het EK voor vrouwen in Zweden, na een gelijkspel tegen Duitsland moesten de dames vanavond aantreden tegen een historisch goed Noorwegen.De eerste helft zag men al snel duidelijk worden dat Noorwegen de sterkste ploeg was van de twee, toch wist Oranje na het drukzetten van Noorwegen het spel onder controle te houden en ging men met een goed gevoel de kleedkamer in.De tweede helft begon voor de vrouwen erg ongewenst doordat de Noren al snel na rust de 1 - 0 maakte. Voor Oranje was het vanaf dat moment hard werken om terug in de wedstrijd te komen. Dit lukte helaas niet en zo eindigde de wedstrijd in een 1 - 0 overwinnen van Noorwegen.Oranje heeft nu 1 punt uit twee wedstrijden, woensdag speelt Oranje de beslissende wedstrijd tegen IJsland. Om half 9 spelen de andere twee tegenstanders IJsland en Duitsland uit de poule van Nederland.